O nama

image

Sedište firme, kao i proizvodna radionica, nalazi se na glavnom putu Sabac - Loznica, Naše delovanje nije ograničeno na lokalna mesta, i radimo za klijente iz Beograda, Sabca, Bogatica i Loznice. Lokacija naše proizvodne radionice je udaljena 75km od Beograda, nije prepreka da nas angažujete, prvenstveno zbog kvaliteta, a zatim i

Kamenorezačka radnja "D i M Granit " bavi se preradom i oblikovanjem kamena mermera i granita za izgradnju i uređenje grobnih mesta. Iskustvo od preko 17 godina bavljenja ovim poslovima, garantuje najviši kvalitet izrade kao i dosledno poštovanje dogovorenih rokova.

Uz širok asortiman proizvoda kupcima stoje na raspolaganju naša profesionalna kamenopolagačka ekipa koje na licu mesta uzima sve potrebne mere, te po izradi vrše ugradnju istih na lokaciju. Naši montažeri i stručno osoblje će vas po potrebi rado posetiti i dati vam korisne savete i idejna rešenja.

D i M Granit - Darko i Milan Panic ( sin i otac )

. .

Kontakt za Beogradska groblja Darko Panic

 

..............

Radionica je opremnjena kvalitetnim mašinama i alatom, sa kojima je moguće proizvesti najsloženije oblike elemenata od kamena.

. .

. .

. .

. .

.....................................